Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum - View Single Post - problems with my 2009 xtz
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 02-04-2011, 07:27 PM Thread Starter
keiths xtz 1000
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: southern ILL
Posts: 7
 
problems with my 2009 xtz

I BOUGHT a brandnew 2009 xtz 1000. I have had nothing but trouble with it. It has been in the shop at the dealership more than it has been on the trail rideing. I have had all of the listed problems. Water pump has been replaced 3 times; digetal display replaced several oil leaks . And major engine transmisson failuar. The engine trans. was replaced with a brand new one. My extended service covered most of the repairs. All of the problems has happend with only 92 hrs on it. When the engin tran was relaced with the new one i got to ride for about 30 min , before it broke down again., this time one way cluth bearring locked up. I have talked to arctic cat several times about all of the trouble that i have had, all they say is that they are sorry. The persons name that i have been talking to is Kent Swanson at arctic cat. Mr. swanson told me that he would talk to his boss about a buy back for the purchase price i paid. When i talked to him 7 days ago he said that his boss said that he did not no about abuy back yet, they want me to try it again. My phone #618-203-4269 PLEASE HELP! I dont trust the thing anymore. If you can help me out in any way possible i wood forever be thankfull. Please feel free to call me because i have dial up internet and my computer is really slow . cell#618-203-4269 or 618-764-2257 or address 24681 old sexton creek RD. Thebes IL. 62990 Thank you! Keith Benefield.
keiths xtz 1000 is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome