Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum - View Single Post - 2012 Holler Crawlers Haunted Forest Ride, Bell County KY
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 10-22-2012, 06:43 AM Thread Starter
Daryle_TN
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bean Station, Tennessee
Posts: 412
 
2012 Holler Crawlers Haunted Forest Ride, Bell County KY

Hello all... Well the ride was awesome! Over 1,500 ATV's and SXS's were there. Along with a crap load of cars, trucks, and rail buggies. Brian Fishers ATV world was there filming along with sponsors from the big 4 (Arctic Cat, Yamaha, Polaris, and Kawi). Got to watch the 2013 Wildcat beat the pants of some RZR's in the hill climb comp and the poker run! And someone with a Prowler placed 4th in the Mud-Drags (me lol) out of 28 so not to bad. I do like that the first place winner was running a supercharged XTZ! And I got to pull 2 Rhinos and 1 RZR out of the same mud holes I went through! Now on my machine here's the good, the bad, and the ugly... I will post more details in other threads.

The Good: Snorkels worked great, all elec conn held up to the water (di-electric grease), my new tires that I forgot to tell you guys about did AWESOME (Sedona Mud Rebels), Temp and Volt Gauges workes, Papa-Slap clutch took me up hills and through mud in HI when I had to use Low at the same spots last time, no oil leakes in belt housing, where I installed my sending units held up great.

The Bad: Center snorkel (clutch intake) was 6in from header pipe. I thought that was far enough but it bubbled the side of pipe. Going to have to wrap that pipe good. I was intitally getting oil pressure from that lower plug on filter housing. Then about half way through trip the pressure went to 0. I checked and still had plenty of oil so hoping just a wire or something came loose.

The Ugly: I didn't get to take my Cat down the haunted trail because right before we got there is started overheating. I thought it was just mud in radiator.. went to check it out and noticed the fan wasn't running. Then it came on a little while later, then went off again. So I kept overheating. I'm guessing there's a short somewhere but need to check that out. I'm think I've decide to, with as much mudding as I do, I'm going to install a fan switch to force it to run.

Anyway, here's some pics.. going to put more in my album!

P.S. First on list is FIX REAR BRAKE CHATTER! IT'S GETTING WORSE AND DRIVING ME NUTS! NOT TO MENTION EMBERASSING!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG957318.jpg
Views:	410
Size:	88.0 KB
ID:	3279   Click image for larger version

Name:	IMG952677.jpg
Views:	431
Size:	95.4 KB
ID:	3280   Click image for larger version

Name:	IMAG0385.jpg
Views:	722
Size:	88.2 KB
ID:	3281   Click image for larger version

Name:	IMAG0387.jpg
Views:	926
Size:	89.2 KB
ID:	3282   Click image for larger version

Name:	viewofthejohngoodpondoncolmarsideabovetrail9.jpg
Views:	538
Size:	76.9 KB
ID:	3283  


08 650xt
Big Bore Kit
Speedwerx Exhaust
1.5: Snorkels
Dyna FS Ignition
AMR Monster Coil
Highlifter 2in Lift
Highlifter 1in Wheelspacers
Custom Roll Cage
Trail Armor Doors
Intellitronix Oil, Temp, and Volt Gauges
RickTheRocket UHMW Bushings all around
Superwinch Terra 3500
Papa Slap Stage 3 Clutching with Fix Plate Mod
Daryle_TN is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome