well first issue - Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum
Arctic Cat Prowler General Discussions General discussions pertaining to the Arctic Cat Prowler.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 02-03-2011, 04:39 PM Thread Starter
Jounior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: U.P. Michigan
Posts: 104
 
well first issue

Hey guys the digital dash isnt working and when were driving in forward the rev limilter that is suppose to only happen in reverse is working if i push overide button it works fine but this shouldnt be happening going forward.
duke7581 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 02-03-2011, 09:48 PM
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Shelly, MN
Posts: 70
 
Sorry cant help but sounds like a short or a bad ground
Sendit is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 02-04-2011, 01:06 AM
Founding Member
 
Desertcat's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Arizona
Posts: 3,867
 
Desertcat is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 02-04-2011, 08:10 AM Thread Starter
Jounior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: U.P. Michigan
Posts: 104
 
yes the cluster is blank and the bike is acting like your in reverse when your going forward with the rev/slipping not sure what u call it when u need to hold the overide button down but i know its not suppose to happen going forward. thanks guys any suggestions
duke7581 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 02-04-2011, 09:24 AM
Jounior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 192
 
its the fuse, check the one that says "lights" its a little 15 amp job. the fuse box is under the driver seat beside the battery. pull them out and check them, guarantee one is blown.
Hollon is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 02-10-2011, 07:23 PM Thread Starter
Jounior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: U.P. Michigan
Posts: 104
 
no fuses were blown but had it parked in garage and either something dried out or a fuse was loose i pulled them all out and checked them and then checked if it was working and it was. still no clue?
duke7581 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 02-10-2011, 08:47 PM
Loyal Member
 
sandchris's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: PEORIA,AZ
Posts: 3,564
 
Maybe some dielectric grease on the connections would help keep the moisture out of the connections?



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!
sandchris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58