windows 10 - Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum
Off-Topic Discussions Sit back and relax with your fellow members.
Please note, post count does not increment in this forum.

 3Likes
  • 1 Post By GTroyer
  • 1 Post By mlh1962
  • 1 Post By Fairmont79
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 03-10-2016, 10:43 AM Thread Starter
de3
Loyal Member
 
de3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: parkersburg wva
Posts: 8,040
 
windows 10

Well I got it now,I got up this morning to find that my laptop was downloading windows 10...I have been getting pop ups for 6 months now and i just click off of them....well I guess I lost the battle,but to be honest with what I do on my computer,I dont see any problems so far,I mainly notice a lot of different formats and things in different places,everything i had saved is still saved.....

2015 A/C Sport,With a few add ons..........
de3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 03-10-2016, 10:59 AM
Loyal Member
 
GTroyer's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Reno/Sparks ,Nv.
Posts: 3,291
 
my wife hates it , trial switched and the trial say said she go switch back ..... well now she has a totally screwed up computer

now we all know I didn't say "I told you " do to I like to eat but I did hint of that LOL

LOVE MY APPLE BTW
de3 likes this.

name is Gary or hey you if ya forget

2009 Prowler XTZ , couple things added here and there
'83 CJ7 / SBC + whole lot added here and there
'01 Dodge / Cummins / Dually, a ton of stuff added here and there

INSTRUCTIONS FOR THE NEWBIES ...
1. Bring in a good load of firewood for the pit
2. start the morning coffee , strong but not burnt / boiled down , IMPORTANT start it early as many of us old farts get up early !!
3. sit a spell and swap some lies with the best of us
GTroyer is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 03-10-2016, 01:55 PM
Administrator
 
Fairmont79's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Kingman, AZ 86409
Posts: 7,128
 
I keep losing my gmail connection! Going to load email, and Outlook 10 back on my shop computer. Not sold on 10!

2009 700EFI XTX, , AC Winch, 2010 Dust Shield EPI Sport Utility Clutch Kit , Street Legal, Cage chopped 2 ", Aluminum Diamond Plate Trim, Relocated Factory Bladders with covers, 5 Pt. Harness installed, Bed Tiedown System, Scat Pro-Car Seats, Secondary Battery installed, Oil Pressure, Oil/CVT Temperature, Volt Meter & Water Temp Gauges installed with Dash Plate, Bighorns, ITP Black 212 Wheels. Tonneau cover. 750 Big Bore Kit, Web Cam, and Rocker Arms.

Either - Dick or RD
Fairmont79 is offline  
 
post #4 of 10 (permalink) Old 03-10-2016, 07:25 PM Thread Starter
de3
Loyal Member
 
de3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: parkersburg wva
Posts: 8,040
 
Quote:
Originally Posted by Fairmont79 View Post
I keep losing my gmail connection! Going to load email, and Outlook 10 back on my shop computer. Not sold on 10!
RD I noticed that my mouse won't scroll slow now.

2015 A/C Sport,With a few add ons..........
de3 is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 03-10-2016, 10:26 PM
Lifetime Member
 
mlh1962's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lexington, Missouri
Posts: 3,630
 
Garage
I updated our ambulance's laptops and my wife's laptop to Windows 10 they are much better than the 8.1 that was on them. Now my personal laptop is older with Windows 7 and has dual graphics processors and some custom HP stuff that's no longer supported so some things didn't work like it should. I liked Windows 10 when I was running it but some things just didn't work right so I switched it back to 7.

Anyone with Window 8 or 8.1 would be better off with 10 but replacing 7 may not be the best option.

The pic is one like I have, an older tablet pc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	41qQ1rX8MfL.jpg
Views:	30
Size:	30.9 KB
ID:	38297  
de3 likes this.

'07 Prowler 650 H1 XT, L.E.D. stop/turn signals, Summit Racing heater, AC winch, AC windshield, soft cab & doors, 6' Eagle Plow, oil gauge, Maxxis MT-762 truck tires, AC Fender Flares, E-Brake alarm, Yutrax UTV Jump Seat, Dynatek CDI
Missouri Mike
mlh1962 is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 03-11-2016, 04:39 AM
Administrator
 
Fairmont79's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Kingman, AZ 86409
Posts: 7,128
 
I had 10 on my old computer, and switched back. New computer came with 10 and works great!

2009 700EFI XTX, , AC Winch, 2010 Dust Shield EPI Sport Utility Clutch Kit , Street Legal, Cage chopped 2 ", Aluminum Diamond Plate Trim, Relocated Factory Bladders with covers, 5 Pt. Harness installed, Bed Tiedown System, Scat Pro-Car Seats, Secondary Battery installed, Oil Pressure, Oil/CVT Temperature, Volt Meter & Water Temp Gauges installed with Dash Plate, Bighorns, ITP Black 212 Wheels. Tonneau cover. 750 Big Bore Kit, Web Cam, and Rocker Arms.

Either - Dick or RD
Fairmont79 is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 03-11-2016, 08:56 AM Thread Starter
de3
Loyal Member
 
de3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: parkersburg wva
Posts: 8,040
 
So far so good with my windows 10......but I don't have accel or any of that stuff downloaded.

2015 A/C Sport,With a few add ons..........
de3 is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 03-11-2016, 11:51 AM
Administrator
 
Fairmont79's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Kingman, AZ 86409
Posts: 7,128
 
My Gmail keeps dropping out. Try to sync it, and I get an error message! About the third time it has done it!
de3 likes this.

2009 700EFI XTX, , AC Winch, 2010 Dust Shield EPI Sport Utility Clutch Kit , Street Legal, Cage chopped 2 ", Aluminum Diamond Plate Trim, Relocated Factory Bladders with covers, 5 Pt. Harness installed, Bed Tiedown System, Scat Pro-Car Seats, Secondary Battery installed, Oil Pressure, Oil/CVT Temperature, Volt Meter & Water Temp Gauges installed with Dash Plate, Bighorns, ITP Black 212 Wheels. Tonneau cover. 750 Big Bore Kit, Web Cam, and Rocker Arms.

Either - Dick or RD
Fairmont79 is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 03-11-2016, 05:18 PM
Moderator
 
Bryan's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Eastern most Iowa
Posts: 1,026
 
I lost my Start up menu, my laptop will not work plugged in, screen goes black and it is super slow. 2 years old. Had Windows 8 and worked great. Then it autoloaded 10 and went to crap. I hate it!

'09 650XT H1, 72" Eagle Plow, Warn 3500 Winch. Dyna CDI box, UNI filters, A/C V-bag and console, EPI lift kit, Highlifter springs, Scat ProCar suspension seats. Rick the Rockets A frame and shock bushings. 28x12X14 Raceline Bruisers on Vision rims, on all corners. Cowling heat vents. Factory heat and defrost. RD's custom alternator kit. XTZ hood scoop and front shocks. Monster shock covers, turn signals. OEM glass sport windshield, sliding rear window, and lights, lights and more lights!
Bryan is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 03-12-2016, 08:17 PM Thread Starter
de3
Loyal Member
 
de3's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: parkersburg wva
Posts: 8,040
 
Quote:
Originally Posted by Bryan View Post
I lost my Start up menu, my laptop will not work plugged in, screen goes black and it is super slow. 2 years old. Had Windows 8 and worked great. Then it autoloaded 10 and went to crap. I hate it!
I must have got lucky,I noticed several things different from the screen saver picture when i open the lid to my picture files.LOL But if I can figure it out anyone can.

2015 A/C Sport,With a few add ons..........
de3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Arctic Cat Prowler Forums: Prowler UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73